Tobago Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Tobago

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$34
PER DAG
30
PER DAG
Tobago Autoverhuur - Vanaf 34 USD / Vanaf 30 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Tobago

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Tobago

4.9 stars

4.9 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 27 op onze klantenquête..

4.9 stars 4.9 stars 4.9 stars 4.9 stars 

Exceptional service! A top quality vehicle and exceptionally warm, friendly and accommodating staff. Alamo is now my first choice for car rentals!

-

De Tobago Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Tobago.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Tobago en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Ontdek de prachtige plaatsen met uw huurauto in Tobago

Tobago is te vinden in de zuidelijke regio van het Caribisch gebied en op de noordoostelijke regio van Trinidad. Tussen de twee eilanden die bestaan uit Tobago en Trinidad is deze de kleinste. Dit eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 300 km2 .De hoofdstad van Tobago, genaamd Scarborough, heeft een geschatte bevolking van 4,084.

Wat zijn de toelatingseisen voor Tobago?

Voor Tobago moet u een geldig paspoort voor ten minste zes maanden hebben vanaf het tijdstip van binnenkomst in het land.

Wat is het klimaat in Tobago?

Aangezien Tobago slechts 11° ten noorden van de evenaar ligt, het heeft een tropisch klimaat en is het gewoonlijk het hele jaar zonnig. Overdag heeft Tobago meestal een temperatuur van ongeveer 29° C. De temperatuur van het water is gewoon een paar graden lager.

Tobago heeft twee belangrijkste seizoenen:  het droge seizoen (tussen december en mei) en het natte, die wordt meestal aangeduid wordt als het orkaanseizoen (tussen juni en november).

Hoe ik reizen rond Tobago?

Tobago heeft een wijdverbreid systeem van wegen dat verschillende punten van het eiland verbindt en dit maakt reizen op dit eiland vrij gemakkelijk. U kunt bussen, taxi's of autoverhuur gebruiken op te touren rond Tobago. Het beste en meest geschikte vervoersmiddel voor toeristen op dit eiland is het gebruik maken van autoverhuur.

Er zijn veel autoverhuur bedrijven in Tobago die u een veelvoud van auto's bieden kunnen. Een volledig overzicht van autoverhuurbedrijven kunt u vinden op de gele pagina's.

U kunt ook proberen om goedkope autoverhuur diensten te krijgen door het vergelijken van verschillende autoverhuur prijzen bij verschillende autoverhuur bedrijven om zo de beste deal te krijgen.

Wat zijn de plaatsen die ik echt moet bezoeken in Tobago?

 • Pigeon point

Dit is enkele mijlen verwijderd van noordkant van Crown Point en het is eigenlijk een van de beste zandstranden in Tobago. Pigeon Point heeft vele attracties zoals een aanlegsteiger met een rieten dak en hoge kokosnoten palmen. Er zijn ook een aantal verkopers op dit eiland die souvenirs uit hun eigen stallen verkopen.

 • Arnos Vale waterrad

De Arnos Vale waterrad werd meer dan 100 jaar geleden gebruikt en het was ooit aan een lokale suikerfabriek gekoppeld. Het is gelegen in de noordelijke regio van Plymouth en het heeft onder andere zijn eigen attracties zoals een restaurant, theater, een memento winkel.

 • Bucco rif

Het volledige rif wordt beschermd en het is vol van tropische vissen, interessante waterwezens en ook vele schitterende koraal poliepen. Deze plaats is normaal elke dag open en u hoeft niets te betalen om hier eens te gaan kijken.

 • Nylon zwembad

Deze ligt vlakbij het Buccoo Reef en is een zeer spannende plek, aangezien het zwembad  natuurlijk gevormd is. Het zwembad is omgeven door een oceaan en kreeg de naam als gevolg van het heldere water.

De Tobago Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Tobago over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Tobago.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Tobago.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Tobago. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Tobago met dagprijzen

  Luchthaven
  • Crown Point Luchthaven

   Een deel van Ecommerce Group Ltd